CURS ROBOTICĂ-INFORMATICĂ

Vrei să descoperi tainele programării şi să dai frâu liber imaginaţiei?

Urmează Cursul de robotică-informatică!

NOU ÎN PITEȘTI!

PROMOȚIA lunii februarie 2016


Stimați părinți și dragi copii,

Roboții Lego MINDSTORMS și-au încărcat bateriile  și sunt la capacitatea maximă. Dornici să pună energia lor la dispoziția celor mici, au solicitat echipei Smartclass București să organizeze noi grupe de cursanți pentru Modulul 1 (Începători și Avansați) care își vor începe activitatea din 08 februarie. Vă așteptăm pe toți cei cu vârste cuprinse intre 8 și 12 ani să completați cererea de înscriere pe site-ul SmartClass.ro accesând http://smartclass.ro/inscrieri/ sau pe office@liceuparticularpitesti.ro. Prinde și tu unul dintre locurile cu reducere!

  • 5 % – pentru primele trei locuri din grupă;
  • 10% – dacă ai terminat anul școlar 2014-2015 cu media generală 10 (zece);
  •  5% – dacă mai aduci un prieten (pentru ca tu sa poți beneficia de această reducere trebuie ca prietenul tău să menționeze în cererea de înscriere de pe site sau să ne informeze telefonic că i-ai recomandat cursurile SmartClass);
  • 5% – dacă ai absolvit Modulul 1 Începători și te înscrii la Modulul 1 Avansați.

Taxa aferentă cursurilor SmartClass este 300 RON/Modul. Fiecare Modul constă în 6 ședințe de curs (2 ore/curs) care se vor desfășura la Colegiul Ecologic ”Prof. Univ. Dr. Alexandru Ionescu” din Pitești, Bd. Republicii nr.226, etaj 2.

Vă așteptăm !
Echipa SmartClass Pitești.

Acest articol a fost publicat în NOUTATI. Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.