Ziua Portilor Deschise – Facultatea de Hidrotehnica, Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti

Ziua Portilor Deschise – Facultatea de Hidrotehnica, Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti

Vineri, 11 mai, 2012

In data de 11 mai, 14 elevi, insotiti de doua cadre didactice au  participat la actiunile organizate de Facultatea de Hidrotehnica, Bucuresti, in cadrul programului Ziua Portilor Deschise.

Cei prezenti au putut vizita si interactiona cu intreg spatiul universitar si au avut ocazia sa observe indeaproape modul de lucru al unor profesionisti.

Organizatorii au prezentat programul de studii din ciclul de licenta HIDROENERGETICA a Facultatii de Energetica. Programul de studii de licenta Ingineria Mediului asigura formarea de specialisti capabili sa asigure activitati specifice de exploatare, proiectare management si cercetare, precum si dobandirea cunostinselor de specialitate pentru continuarea studiilor prin programe de masterat sau doctorat.

Programul acestui eveniment a inclus pe langa vizita campusului si prezentarea laboratoarelor si a dotarilor specifice, o sesiune de prezentare a unor lucrari stiintifice care au evidentiat diferite aspecte legate de mediul inconjurator si provocarile pe care acesta le infrunta.

Acest articol a fost publicat în Informatii utile. Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.